Le Festin des vendanges
Le Festin des vendanges Book
Wed Oct 15, 2025 from 08:00 PM to 11:00 PM
2025-10-15 20:00:00 2025-10-15 23:00:00 Europe/Paris Le Festin des vendanges Reservations on : https://www.billetweb.fr/le-festin-des-vendanges -- Mercredi 15 octobre à 20h, la cave du Domaine Allegria s’illumine aux chandelles pour un dîner unique. Amélie Darvas, ex cheffe étoilée d'Aponem imagine un menu d'exception accompagné des vins d’Allegria. Un moment hors du temps, dans l’atmosphère magique des cuves et des barriques.   Possibilité d'annulation et remboursement jusqu'au 12 octobre 2025   LE MENU Olives Lucques, sésame et menthe Tuile croustillante de lin blond, zeste de citron et fleur de sel Aubergine confite et à la flamme au miso blanc Les Hautes Lumières 2024 en magnum _____________ Bonbon glacé à l’olive verte et menthe Oeuf « toqué » travaillé brouillé et fumé sirop de pamplemousse, cacao cru Tartelette croustillante au pélardon, miel de bruyère blanche, huile d’olive et pollen Velouté de potimarron, beurre noisette au café Coussin de maïs violet, romarin, poudre de betterave Le Bienveillant 2022 e Cinsault Abuelo 2018 ____________ Œuf mollet, crème de lard fumé, spaghetti de courge butternut marinés au citron, hu… Allegria - Domaine Viticole Bio / Table vigneronne, D174, Caux, France Delphine & Ghislain d'Aboville
Timezone : Europe/Paris

Wednesday, October 15 at 8 pm, the cellar of Domaine Allegria will be lit by candlelight for a unique dinner.

Amélie Darvas, former Michelin-starred chef of Aponem, has created an exceptional menu paired with Allegria wines.

An unforgettable evening, in the magical atmosphere of barrels and vats.

Cancellation and full refund available until October 12, 2025.

 

 

THE MENU

Lucques olives with sesame and mint

Crispy golden flaxseed tuile with lemon zest and fleur de sel

Eggplant confit and flame-grilled with white miso

Les Hautes Lumières 2024 magnum


Green olive and mint iced bonbon

Soft-scrambled smoked egg

Grapefruit syrup, raw cacao

Crispy tartlet with Pélardon goat cheese,
white heather honey, olive oil, and pollen

Velouté of red kuri squash, brown butter with coffee

Purple corn cushion, rosemary, beetroot powder

Le Bienveillant 2022

Cinsault Abuelo 2018


Soft-boiled egg with smoked bacon cream,
marinated butternut squash spaghetti with lemon and pink pepper oil

Carignan Gourmand 2020


Aveyron chicken roasted with rosemary

Sautéed cabbage with ginger and preserved lemon, poultry jus

Cousu Main 2022 magnum

La Belle Histoire 2020 magnum


Poached pears, toasted buckwheat espuma, puffed buckwheat


Homemade sourdough bread with heirloom wheat flours

Read more
Contact
Delphine & Ghislain d'Aboville
+33 6 25930808