Tapas sur Barriques
Tapas sur Barriques Book
Sun Nov 30, 2025 from 12:30 PM to 01:30 PM
2025-11-30 12:30:00 2025-11-30 13:30:00 Europe/Paris Tapas sur Barriques Reservations on : https://www.billetweb.fr/tapas-sur-barriques -- Amélie Darvas, cheffe étoilée imagine des tapas gourmands, à savourer avec les vins d’Allegria dimanche 30 novembre. Tapas servis à 12H30 précise   Ambiance joyeuse et volcanique garantie 35 € les 5 tapas  + d'info: 06 25 93 08 08   Possibilité d'annulation et remboursement jusqu'au 27 novembre 2025     Brioche maison toastée, salade assaisonnée au crémeux de jaune d’œuf monté à l’huile de romarin, thon blanc de Méditerranée - Coussin de maïs violet à l’immortelle corse, paprika fumé - Tartelette épinards du jardin, yaourt de Brebis, Miso blanc, graines de courge - Velouté de potimarron, beurre noisette au café, zestes de combawa - Truite des Cévennes crue marinée au jus de yuzu, huile de feuilles de figuier, Herbes de mon jardin       Allegria - Domaine Viticole Bio / Table vigneronne, D174, Caux, France allegria@vinotinto.fr
Timezone : Europe/Paris

Amélie Darvas, Michelin-starred chef,
imagines a series of gourmet tapas
to be savored with Allegria wines on Sunday, November 30.

Tapas served at 12:30 pm sharp.

A joyful and volcanic atmosphere guaranteed.

35 € for 5 tapas
More info: +33 6 25 93 08 08

Cancellations and refunds possible until November 27, 2025.

 

 

 

Homemade toasted brioche, salad dressed with a creamy egg yolk emulsion infused with rosemary oil, Mediterranean white tuna

  •  

Purple corn cushion with Corsican everlasting flower and smoked paprika

  •  

Garden spinach tartlet, ewe’s milk yogurt, white miso, pumpkin seeds

  •  

Velvety pumpkin soup, brown butter with coffee and combawa zest

  •  

Cévennes trout, cured in yuzu juice, fig leaf oil, and herbs from the garden

Read more
Contact
allegria@vinotinto.fr
Domaine Allegria, 34720, Caux, France
0613100018