Tapas sur Barriques
Tapas sur Barriques Book
Sun Nov 30, 2025 from 10:00 AM to 06:00 PM
2025-11-30 10:00:00 2025-11-30 18:00:00 Europe/Paris Tapas sur Barriques Reservations on : https://www.billetweb.fr/tapas-sur-barriques -- Une journée pour se retrouver au Domaine Allegria autour des barriques, un verre à la main.   LE PROGRAMME   10-12H : Atelier confection de couronnes d’Avent avec Pauline du Jardin Secret à Roujan 35 € l’atelier   12H30 : Tapas sur barriques Déjeuner tapas étoilés avec Amélie Darvas,cheffe étoilée 35 € les 5 tapas à 12H30 precises    14h30: Masterclass volcanique: une dégustation commentée de 5 vins issus de terroirs volcaniques de France et d’Europe Gratuit sur réservation   Entrée libre toute la journée     Ambiance joyeuse et volcanique   + d'info: 06 25 93 08 08   Possibilité d'annulation et remboursement jusqu'au 27 novembre 2025     Brioche maison toastée , salade assaisonnée au crémeux de jaune d’œuf monté à l’huile de romarin, thon blanc de Méditerranée - Coussin de maïs violet à l’immortelle corse, paprika fumé - Tartelette épinards du jardin , yaourt de Brebis, Miso blanc, graines de courge - Velouté de potimarron , beurre noisette au café, zestes de combawa - Truite des Cé… Allegria - Domaine Viticole Bio / Table vigneronne, D174, Caux, France allegria@vinotinto.fr
Timezone : Europe/Paris

A day to gather at Domaine Allegria

around the barrels, a glass in hand.

PROGRAM

10 a.m.–12 p.m. Advent wreath workshop
with Pauline from Le Jardin Secret in Roujan
€35 per person

12:30 p.m. Tapas on Barrels
Star-chef tapas lunch with Amélie Darvas, Michelin-starred chef
€35 for 5 tapas – served at 12:30 sharp

2:30 p.m. Volcanic Masterclass
A guided tasting of 5 wines from volcanic terroirs of France and Europe
Free upon reservation

Free entry all day

Joyful and volcanic atmosphere


More info: +33 6 25 93 08 08

Cancellations and refunds possible until November 27, 2025.

 

Homemade toasted brioche,

salad dressed with a creamy egg yolk emulsion infused with rosemary oil, Mediterranean white tuna

 

Purple corn cushion

with Corsican everlasting flower and smoked paprika

 

Garden spinach tartlet,

ewe’s milk yogurt, white miso, pumpkin seeds

 

Velvety pumpkin soup,

brown butter with coffee and combawa zest

 

Cévennes trout,

cured in yuzu juice, fig leaf oil, and herbs from the garden

Read more
Contact
allegria@vinotinto.fr
Domaine Allegria, 34720, Caux, France
0613100018